Вешти раце - квалитетен дом

Без разлика дали ви треба нова фасада, реновирање, водоводна инсталација, поправка или услуги за молерај, ние сме тука да ви помогнеме.

Контакт

Петков дизајн

Нашата приказна

Со повеќе од една деценија искуство во градежната индустријата, изградивме репутација за извонредност, квалитет и доверливост.

Нашиот тим од квалификувани професионалци вклучува инженери и градежни работници кои работат заедно за да ја оживеат вашата визија. Специјализирани сме за широк спектар градежни услуги, и сме посветени на почитување на договорените рокови во рамките на вашиот буџет.

Работиме:

  • Фасади, завршни работи во градежништво, глетување, гипс картон, плочки, монтажа на ламинат,
  • Водоводни инсталации, молерај, спуштени плафони, декоративни ѕидови, инсталации на парно

Услуги

Фасади

Изработуваме фасади кои се естетски убави, но истовремено и супер квалитетни и изрдржливи на различни надворешни услови.

Водоводни инсталации

Монтираме водоводна мрежа во вашиот дом. Вршиме одвод и довод не само внатре туку и надвор во вашиот дом.

Молеро - Фарбарски услуги

Од фарбање, глетување и молерисување на ѕидови до декорација со различни декоративни елементи.

Монтажа на ламинатни подови

Монтажата на ламинатни подови ја вршиме експресно, а притоа и квалитетно.

СИГУРЕН ПАРТНЕР ЗА КВАЛИТЕТЕН ПРОИЗВОД

ДОКАЖАН КВАЛИТЕТ

Во Петков Дизајн сме посветени на исполнување на највисоките стандарди за квалитет, безбедност и долготрајност.

НАВРЕМЕНА РАБОТА

Гарантирана брзина на услугата и завршување на секој проект во договорениот рок.


ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО

Нашата професионална работа и традицијата која ја ја имаме со децении, како една од водечките компании во нашата земја, се гаранција за успешна соработка.

Проекти

Побарајте понуда

Контактирајте не за вашата потреба - проект, производ и друг вид барање. Нашиот тим ќе подготви понуда со најдобра цена, квалитет и рок за изработка според договор.

+389 77 853 444

Контакт

Адреса:

Гоце Делчев 10, Негорци, Гевгелија

Телефон:

+389 77 853 444

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Your quote request has been sent successfully. Thank you!